Open menu
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

KULTURA
MOZAIK

Osvojeni porin posvećuju svim hrvatskim braniteljima i hrvatskim vojnicima

 
Album 'Plovit se mora' klape 'Sveti Juraj' HRM-a osvojio Porin
 

 

KULTURA: Mozaik

 

 

Klapa “Sveti Juraj” Hrvatske ratne mornarice u četvrtak 24. ožujka 2022. godine osvojila je prestižnu glazbenu nagradu Porin u kategoriji najboljeg albuma pop-folklorne glazbe.

 

Zapovjednik klape “Sveti Juraj” stožerni narednik Marko Bralić poručuje kako osvojeni Porin pripada svima koji su od prvoga dana podržavali njihovu glazbu i rad te kako ju posvećuju svim hrvatskim braniteljima i hrvatskim vojnicima.

...

“Poseban je osjećaj dobiti prestižnu nagradu kao što je Porin upravo u godini kada naša klapa slavi 20 godina postojanja. Bolji dar nismo mogli poželjeti. Ova nagrada veliko je priznanje za Hrvatsku vojsku i za Ministarstvo obrane. Ponosni smo, sretni i zadovoljni jer je ovo potvrda kako je naše stvaralaštvo uistinu dobro i kvalitetno”, poručio je Bralić i dodao kako je ovo prvi put da glazbena nagrada Porin odlazi u ruke pripadnika Hrvatske vojske.

Na kraju podsjeća kako je klapa “Sveti Juraj” Hrvatske ratne mornarice za nagradu Porin dosad bila nominirana dva puta.

Kazavši kako zahvaljujući glazbi i stvaralaštvu klape “Sveti Juraj” svaki događaj poprimi dodatnu dozu svečanosti, ministar obrane Mario Banožić čestitao je klapi na osvajanju ove prestižne glazbene nagrade.

“Ova je nagrada još jedna potvrda izvrsnosti pripadnika Hrvatske vojske. Želim da stvarate još više, neka vaše note i riječi kao i do sada budu dio naših najljepših uspomena. Budite i dalje ponos Hrvatske vojske, Hrvatske ratne mornarice i Ministarstva obrane”, poručio je ministar obrane.

Priredio: Mario Mehaković

Izvor: MORH

 

Mozaik

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 1104 gostiju i nema članova online

A- A A+
Srbija će ove godine morati priznati Kosovo?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Nove objave

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com