Open menu

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

KULTURA

SATIRA
Vijesti iz Srbije - šok i nevjerica!
VUČKO, NEMOJ SE ŽESTITI, TO JE IPAK SAMO NOGOMET!
 
Aleksandar Vučić - satira

 

 

Kultura: SATIRA

 

 

 

Šok i nevjerica! Iz Srbije (točnije Beograda grada) stiže nevjerojatna vijest!

 

Zamislite, bivši Šešeljev potrčko i njegov veliki obožavatelj (koji mu je u vrijeme dok je bio sekretar SRS i funkcionar njegovog Srpskog četničkog pokreta čistio cipele, namještao krevet, donosio burek i novine – i tko zna što  mu je sve još radio u noćnim satima...), a sadašnji predsjednik susjedne nam Srbije Aleksandar Vučić (među Srbima poznat kao Aca Pičkousti – kažu zbog sasvim posebnog i vrlo znakovitog seksi oblika usana, isprika čitateljima, ali ta riječ se ne može prevesti na druge jezike pa se mora navesti u originalu), na tekmi Rusija – Hrvatska navijao za Rusiju!?

...

Ma tko bi to rekao, grom i pakao (kako veli Zagor), a otuda smo očekivali najveću podršku!

I nije to sve.

Bivši Šešeljev potrčko ražestio se što je na njihovoj nacionalnoj televiziji „službeni spiker, tj, reporter otvoreno navijao za Hrvatsku“ i to je sad skandal prvog reda.

„Ma ko je taj bre da usred Srbije za ustašiju druka, majke mu ga... Ima da ga nema, bre, daj ga ovamo da ga derem kao Musa jarca!“ – vikao je (kako prenose izvori bliski njegovom Uredu) predsjednik s bujnim seksi-usnama, dok su suradnici skakali oko njega pokušavajući ga smiriti.

Pa još kad je Vučko (Pičkousti – isprika čitateljima) čuo kako je predsjednica Hrvatske službeno pozvana u Rusiju na tekmu, pa vidio one skandalozne snimke iz VIP lože gdje sjedi i srdačno se osmjehuje Medvedevu (a ovaj njoj) i na kraju još Rusija – tropa, Hrvatska – polufinale, pa Putin čestitao Hrvatskoj, vele Beograđani, prevezli ga istu večer (Vučka, ne Putina!) na VMA u predinfarktnom stanju! I tamo ga tamte-vamte animirali, masirali, nakljukali tabletama za srce i protiv krvnog tlaka tako da može dalje u akciju. I eto ti njega – krv četnička mira neda – natrag u ured poslije 2-3 sata.

Vanredno zasjedanje Vlade, protestna nota Hrvatskoj (jer, „ustaše“ su tu nešto zamijesile garant!), otvorena crvena linija s Putinom (Vučko čeka da se ovaj oglasi već više od 24 sata), naredio Vučko djelomičnu mobilizaciju vojske i četničkih dobrovoljaca i pripremu za novu vježbu vojske Srbije s ruskom armijom na granici Hrvatskea gdje dalje, Srbija mala i gdje god mrdneš neka granica: južno Makedonija, Kosovo i Crna Gora, istočno Bugarska i Rumunjska, sjeverno Vojvodina, zapad da ne spominjemo; ne mož kamen bacit' u Srbiji a da ne odleti iz Šumadije i blizu granice ne padne.

I još uz sve te muke koje bivši Šešeljev potrčko doživljava (povodom ulaska „ustašije“ u polufinale Svjetskog prvenstva), ovi njegovi iz Gline (Srbi kod kojih je 1995.  prije „Bljeska“ i „Oluje“ dolazio kako bi im digao borbeni moral) poručili mu da (kako su napisali) „ima da ga nabiju nogom u stražnjicu ako se približi Glini na puškomet“.

Informacija potječe iz krugova bliskih „vladi sao krajine“ u egzilu – koja stoluje u Beogradu gradu – i to iz neposrednog okruženja njihovog najpouzdanijeg čovjeka Save Štrpca, pa vi ako hoćete vjerujte, ako nećete što ću vam ja.

 

I što reći na kraju?

 

Možda: Vučko, to je samo „fudbal“ (na čistom srpskom da kažem da razumije), samo „fudbal“, ej, bre, rat završio 1995., ej.... Vučko!

 

 

 

 

Foto: 1. DPCM

 

 Autor: Zlatko Pinter

 

 

Stavovi izraženi u ovom članku su autorovi i ne odražavaju nužno uredničku politiku Domoljubnog portala CM. 

 

 

 

Satira

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 265 gostiju i nema članova online

A- A A+
Srbija će ove godine morati priznati Kosovo?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Nove objave

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com