Open menu
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
PRESS

SPORT

"Ovo je bio težak dan, imala sam četiri teške borbe i sretna sam što je završilo medaljom oko vrata"
Judo: Katarina Krišto europska juniorska prvakinja
 
Katarina Krišto
 

PRESS:  Sport

 

 

JUDO

 

 

Hrvatska džudašica Katarina Krišto postala je u petak europska juniorska prvakinja na Europskom prvenstvu u Luksemburgu, dok je Lara Cvjetko osvojila srebrnu medalju.

 

Katarina Krišto  (JK Dalmacijacement Cemex) je u kategoriji do 63 kg najprije ipponima svladala Ukrajinku Čiževsku i Turkinju Afyonlu, u polufinalu je slavila wazarijem protiv Nizozemke Van Lieshout, a u finalu je pobijedila Mađaricu Vargu.

...

"Ovo je bio težak dan, imala sam četiri teške borbe i sretna sam što je završilo medaljom oko vrata. To je dobra najava za nadolazeći Grand Prix Zagreb gdje smo na domaćem terenu, a onda još slijedi Svjetsko juniorsko prvenstvo", rekla je Krišto.

Lara Cvjetko je u kategoriji do 70 kg najprije slavila protiv Portugalke Pine, a onda i protiv prve nositeljice Talijanke Esposito. U četvrtfinalu je Cvjetko pobijedila wazarijem Njemice Bock, a u polufinalu je istim ishodom svladala Francuskinju Issoufi. U finalu je izgubila od  Ukrajinke Čistijakove.

"Ona je ovog puta bila bolja, idemo dalje, a ja sam sretna što sam u svojoj posljednjoj juniorskoj godini uzela europsko srebro. Naporan dan, ali medalja je uvijek dobar ishod", prokomentirala je Cvjetko.

U petak je još nastupio Lovre Mrković (do 73 kg), koji je izgubio od Nijemca Rueba. Osim današnje dvije medalje, u četvrtak je prvu medalju za Hrvatsku osvojila Solinjanka Ana Viktorija Puljiz (do 52 kg).

 

 
 Drugi upravo čitaju...
 

 

 

PRESS - UCM

Foto: Hrvatski judo savez

 

 

 

Priredio: Mario Mehaković

Izvor: Hina

 

 

 

 

Sport

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 352 gostiju i nema članova online

A- A A+
Srbija će ove godine morati priznati Kosovo?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Nove objave

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com