Open menu
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
PRESS

SPORT

Prvo ime susreta bio je Josip Šarac s devet golova, dok su Ivan Martinović i Filip Vistorop zabili po sedam golova
SP rukomet: hrvatski juniori s pet pobjeda do osmine finala
 
Rukomet
 

PRESS:  Sport

 

 

RUKOMET

 

U susretu posljednjeg, petog kola C skupine Svjetskog prvenstva u Španjolskoj, hrvatska muška juniorska reprezentacija pobijedila je Portugal 32:30 upisavši i petu pobjedu u skupini.


Hrvatska je pobjedom protiv Portugala osvojila prvo mjestu u skupini i u osmini finala će igrati protiv Islanda 24. srpnja. 

...

Prvo ime susreta bio je Josip Šarac s devet golova, dok su Ivan Martinović i Filip Vistorop zabili po sedam golova. Vratar Ivan Ereš standardno je bio dobar s 11 obrana. Kod Portugalaca najefikasniji je bio Diogo Silva s osam golova.

Hrvatska je tako ostvarila prvi cilj. Kao pobjednik skupine ide dalje u nokaut fazu, a u srijedu 24. srpnja igrat će protiv Islanda koji je u pet susreta skupine D ostvario tri pobjede i dva poraza.

- Odigrali smo pet susreta i ostvarili pet pobjeda. Mislim apsolutno zasluženo. Ali, ne želimo ući u zamku samozadovoljstva i euforije i tim pobjedama prikriti neke slabe stvari odnosno gurnuti to pod tepih. Realno stalno ponavljam obrana, obrana, obrana. To mora biti naš prvi zadatak i cilj. Da smo primili po četiri do pet pogodaka po susretu manje onda bismo bili sretniji. I ja i moj stožer. Ne želimo pobjedu s pogotkom više nego pogotkom manje, rekao je izbornik juniorske reprezentacije Davor Dominiković.

- Što se tiče Islanda, to je također jedna izvrsna reprezentacija. Igraju praktički na isti način kao njihova A vrsta. Nismo puno o njima razmišljali, jer realno nismo imali ni vremena. Funkcioniramo na principu susret po susret. Ali pravu pripremu počinjemo za 20-tak minuta kada se vratimo u hotel, dodao je Dominiković.

 

 Drugi upravo čitaju...
 

 

 

PRESS - UCM

Foto: 1. Ilustracija

 

 

 

Priredio: Mario Mehaković

Izvor: HRT

Ovaj materijal sufinanciran je sredstvima Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija.

 

 

 

Sport

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 456 gostiju i nema članova online

A- A A+
Srbija će ove godine morati priznati Kosovo?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Nove objave

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com