Open menu
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
PRESS

SPORT

Jug serijom 6-0 preokrenuo rezultat
LP: Jug svladao Barcelonetu, remi Jadrana i Spandaua
 
Vaterpolo
 

PRESS:  Sport

 

 

VATERPOLO

 

 

 

Vaterpolisti dubrovačkog Juga AO upisali su i drugu pobjedu u drugom nastupu u skupini A Lige prvaka nakon što su na svojem bazenu svladali španjolsku Barcelonetu s 15-13 (2-4, 3-3, 6-3, 4-3), a briljirao je Paulo Obradović sa šest golova.

 

Drugi hrvatski predstavnik u toj skupini splitski Jadran osvojio je prvi bod odigravši kod kuće 12-12 (4-5, 2-3, 4-3, 2-1) protiv Spandaua 04 iz Berlina.

...

Jug serijom 6-0 preokrenuo rezultat

Barceloneta je dvije minute prije kraja prve četvrtine povela 3-2 i dugo je držala prednost, u dva navrata imala je tri gola viška. No, u trećoj četvrtini igrači Juga zabili su šest pogodaka u nizu, te su iz zaostatka 5-8 došli do vodstva 11-8.

Gosti u zadnjoj minuti treće četvrtine zabijaju dva gola i u posljednju dionicu Jug je ušao s minimalnim vodstvom 11-10. Pogocima Paula Obradovića i Lorena Fatovića Dubrovčani nakon minute i pol zadnje četvrtine odlaze na 13-10 i do kraja susreta pobjeda domaćina više nije dolazila u pitanje.

Kod Juga najbolji je bio Paulo Obradović sa šest golova, dok je Loren Fatović zabio tri. Barcelonetu je predvodio Alvaro Ortega s četiri pogotka.



Prvi osvojeni bod i za Jadran i za Spandau


Igrači Jadrana ni u jednom trenutku utakmice nisu imali prednost. Njemački je sastav vodio i s tri gola prednosti tijekom druge i treće četvrtine, a prvo izjednačenje je stiglo golom Burića za 11-11 sredinom posljednjeg dijela igre.

Do kraja utakmice je Pješivac ponovno doveo Spandau u vodstvo da bi Burić golom 3:12 minuta prije kraja izjednačio na 12-12. Do kraja utakmice oba sastava su propustila po nekoliko prilika za pobjedu, a posljednju je imao Butić no njegov udarac u posljednjoj sekundi odlično je obranio vratar Spandaua Baksa.

Zvonimir Butić postigao je tri gola za Jadran, po dva su dodali Rino BurićNathan Power Antonio Dužević, dok je Tiberiu Negrean bio četverostruki strijelac za Spandau.

Nakon dva kola u skupini A Jug, grčki Olympiacos i mađarski Szolnoki imaju maksimalan učinak, odnosno po šest bodova.

U subotu u 2. kolu skupine B zagrebačka Mladost na svom bazenu igra protiv autsajdera Dinama iz Tbilisija.

 

 Drugi upravo čitaju...
 

 

 

PRESS - UCM

Foto: 1. hrt.hr/Pixsell

 

 

 

Priredio: Mario Mehaković

Izvor: Hina

 

 

 

Sport

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 290 gostiju i nema članova online

A- A A+
Srbija će ove godine morati priznati Kosovo?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Nove objave

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com