Open menu
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
 
PRESS

Piše: Zlatko Pinter

Hrvatskoj i njezinom Predsjedniku ništa važnije nije od zaštite manjina, pogotovo seksualnih
S petokrakom i duginim bojama u 'svjetliju' i 'sretniju' budućnost!

 
Zoran Milanović
 

 

PRESS: Komentar

 

 

 

Samo da čujem od bilo koga da je Zorana Milanovića još jednom nazvao slučajnim predsjednikom! Ili da izjavi kako nije normalan. Da nema karaktera. Sram vas bilo! Sve vas koji tako mislite! I uporno dokazujete kako mu se Pantovčak dogodio slučajno, k'o ćoravoj koki kad nađe zrno - jer, tobože mu je ni krivom ni dužnom pobjeda pala u krilo poput zrele kruške zbog podjele na desnici.

 

Zlobnici i nepopravljivi mrzitelji napretka i progresa ne mogu se pomiriti s time da smo konačno dobili prezidenta po mjeri, par excellence što bi se reklo. Kakvog nadaleko nema.

...

Upravo je dokazao kako je karakter i krajnje ozbiljno shvaća društvenu stvarnost - pogotovu kad su u pitanju prava seksualnih manjina. Seksualna prava istospolnih, biseksualnih, transseksualnih, interseksualnih, Queer (nastranih) i svih drugih skupina (osim heteroseksualnih!), alfa su i omega ljudskih prava, kamen zaglavni našeg društvenog progresa i to jako dobro zna svaki "progresivac" koji je ideološki svjestan i drži se manifesta duginih boja.

I budući da on (naš predsjednik) kao i svi drugi "naprednjaci" iz lijevo-liberalnog miljea ima certifikat za humanizam, društvenu jednakost, ljudska prava, socijalnu pravdu (et cetera), trudi se iz petnih žila ništa ne prepustiti slučaju, pa taman se i na fašniku događalo!

Dakako, potaknuto je to i napadima na njegovu osobu koji ovih dana dolaze upravo iz krugova "progresivista" i LGBTIQ osoba, zbog imenovanja za savjetnicu (za obrazovanje) "kontroverzne" Jadranke Žarković, koja je (zamislite vi tu drskost!), kao čelna osoba Agencije za odgoj i obrazovanje (na tu je dužnost imenovana dok je Milanović bio premijer), učenike "slala na usavršavanje na kontroverznoj konferenciji udruge U ime obitelji Željke Markić, kao i Hrvatskog generalskog zbora" (!?).

Vjerovali ili ne, ovo su doslovce prenijeli mediji naših "progresivista". Zamislite vi tu destrukciju, taj magnum crimen, kad šefica jedne takve (državne) agencije, našu djecu šalje na konferenciju "Obitelj i škola: ključ odgoja za vrijednosti" - a na kojoj su "izneseni i diskriminirajući stavovi o homoseksualnosti". Zar i sama teza da obitelj (u kojoj postoji heteroseksualni bračni par - oprostite na izrazu) i škola mogu predstavljati ključ odgoja nije porazna i za svaku osudu!? Nema obitelji izvan duginih boja! Sve drugo su relikti prošlosti i odraz plemenskog, tribalnog, ognjištarskog mentaliteta. Točka!

I to nije sve (kad je "kontroverzna" Jadranka Žarković u pitanju). Vrijedni "novinari-istraživači" (čitaj: psi tragači) naklonjeni "progresivistima", doznali su (vjerojatno od frizerke prve dame Sanje Musić-Milanović ili iz kakvog drugog, sličnog, pouzdanog izvora), kako su ona (gospođa Žarković) i prva dama navodno jako dobre frendice (gdje, kad i kako su se skompale saznat ćemo uskoro), a uz sve to, stariji sin predsjedničkog para (Ante Jakov) završio je istu klasičnu gimnaziju kao i Žarkovićka (nisu, doduše, u isto vrijeme išli u školu - ali, neka se zna!).

I sad su tu već počele razne teorije zavjere o kojima su lucidni mozgovi iz LGBTIQ pokreta i njihovi satrapi u SDP-u, GLAS-u i nekim drugim grupacijama počeli naširoko naklapati, a na Zokija su krenuli (kako bi se reklo) teškom artiljerijom i jasno i glasno ga osudili uz konstataciju kako je izgubio njihovo povjerenje.

Evo kako je to bilo sročeno u priopćenju Zagreb Pride-a, tog nezaobilaznog čimbenika naše političke i društvene scene koji vedri i oblači Lijepom Našom:

"Palac dolje za Zorana Milanovića i Ured predsjednika Republike Hrvatske. Prepuštanjem takvog značajnog mjesta osobi koja je dokazano saveznica desnog klerikalnog pokreta, novi predsjednik pokazuje ne samo da ne možemo računati na to da će braniti demokratske vrijednosti i ljudska prava, već da ćemo i nakon istrpljenog mandata Kolinde Grabar-Kitarović i dalje bivati prevareni i ostavljeni na cjedilu od hrvatskih političara. No, sada barem znamo što nas čeka sljedećih pet godina – gomila lažnih obećanja, a naše povjerenje Predsjednik je ovime izgubio".

(Vidi: https://net.hr/danas/hrvatska/zagreb-pride-pobjesnio-zbog-odluke-zorana-milanovica-izgubili-ste-nase-povjerenje-sad-barem-znamo-sto-nas-ceka-u-iducih-pet-godina/)

 

Može li tko sebi barem pokušati dočarati u kojoj je to mjeri (u emotivnom smislu) pogodilo našeg predsjednika i njegove tanane osjećaje prema "ugroženoj" manjini stisnutoj ispod duginih boja?

I baš kad su se zluradi "katolibani", "suverenisti", "ustaše", "ognjištari", "šatoraši", "klero-fašisti" i svi drugi protivnici "progresa" obradovali kako je ljubav između Zokija i ljubitelja duginih boja pukla, eto ti spasa u prispodobi fašnika i imotskoga Krnje!

Došlo kao kec na desetku!

I eto ti Zokija u staroj formi i izdanju. Obrušio se poput B-17 na Imoćane i njihovog Krnju. S pravom, naravno! Oni su (zamislite!) bili toliko "bešćutni" i drski, da su ove godine upriličili ritualno spaljivanje lutaka koje su simbolizirale "gay par s udomljenim djetetom" (kako su nam objasnili naši stručnjaci iz vodećih medija) - a "dijete" je u ovom slučaju imalo lik potpredsjednika Sabora Nenada Stazića koji je (za svaki slučaj) na čelu imao petokraku - da bi Imoćani bili sigurni kako će u javnosti biti prepoznat.

Naravno, nije skočio samo Zoki. Cijela bulumenta "progresivista" (od "antifašista" preko kvaziliberala i LGBTIQ aktivista i srodnih im udruga i organizacija uključujući i lijeve i liberalne stranke) pa i sam "spaljeni" Stazić, uz pomoć medija (četiri programa HTV-a i tri programa Hrvatskog radija, RTL, Nova TV - tisak i Internet portale da ne spominjemo), od trenutka spaljivanja Krnje u Imotskom ne rade ništa drugo nego naklapaju o tomu. Čak je i svjetska top vijest koja danima kruži zemljinom kuglom - korona virus - pala u drugi plan.

Hrvatskoj i njezinom predsjedniku ništa važnije nije od zaštite manjina, pogotovu seksualnih, jer opće je poznato kako LGBTIQ orijentacija pozitivno utječe ne samo na normalan, zdrav i uravnotežen psihofizički razvoj mladeži, nego i na demografsku obnovu, da ne govorimo o blagotvornom efektu glede smanjenja širenja spolno prenosivih bolesti i brojnim drugim prednostima uključujući i sam moralno-etički aspekt.

I naravno, nema se Zoki vremena baviti tričarijama - tamo nekim Hrvojem Zekanovićem, taman i saborski zastupnik bio i koliko god mu na ulazu u obiteljsku kuću crtali "svastike", "ušato U" i druge znakove. U svijetu u kojem su petokraka i dugine boje zaštitni znak, nema mjesta za takve kao što je spomenuti Zekanović. Uostalom, on je većina i ne može biti ugrožen ni teoretski: je l' tako - jest!  

Fašnici, poklade, maškare, mesopusti, karnevali (nazovite ih kako hoćete), priredbe su važne svake pozornosti. I zato naš prezident o tomu strogo vodi računa. Ovi (a i svi drugi) skupovi pokazuju kako raja "diše". I tu treba jako paziti da tko ne očepi komuniste, "antifašiste", liberale, LGBTIQ zajednicu i ostale predstavnike "progresa" - jer, ne daj Bože, svaka se od tih parada može se u trenutku izroditi u konzervativnu revoluciju!

Još su nam u živom sjećanju ona događanja na Jelačić placu (usred Zagreba, dakle!), kad su izbornik Dalić, Modrić, Vida, Ćorluka i ostala ekipa uz pomoć Marka Perkovića Thompsona i 600-tinjak tisuća "desničara" poslije nogometnog SP u Rusiji umalo izvršili državni udar. Da nije bilo Kreše Dolenčića i njegovih žbira koji su (na sreću budno) djelovali iz sjene i na vrijeme isključili mikrofon, sad bi mi imali diktaturu "Vatrenih", a ne slobodne izbore za predsjednika.

Neprijatelj nikad ne spava - to dobro znaju naš predsjednik i njegova ekipa, a naročito je budan i aktivan kad se masovno okupe desničari koji nešto slave - pa bio to i običan fašnik.

Zato, u dogledno vrijeme očekujemo formiranje posebnih postrojbi fašničke policije (PPFP) kojoj bi trebalo dati takve ovlasti da ima pravo i obvezu promptno uredovati na fašnicima, ali i izvan njih i to čim se bilo gdje na javnoj površini (trgu, ulici, stadionu itd.) okupi više od tri desničara. Nakon što smo dobili dežurnog cenzora (Faktograf hr) koji ureduje na Internetu i s društvenih mreža skida nepoželjne sadržaje (dakle, sve ono što miriši na bilo kakav otklon od "progresivističke" linije), bilo bi sasvim logično da konačno ustrojimo i spomenutu fašničku policiju.

 

Pa neka se onda usude - Imoćani ili bilo tko drugi - spaljivati po svojoj volji Krnje s likovima poznatog "humanista" Neše Stazića ili ne daj Bože koga od ovih čiji su zaštitni znak dugine boje.

 

S petokrakom i duginim bojama u 'svjetliju' i 'sretniju' budućnost!

 

 

 Drugi upravo čitaju...
 

 

 

 

komentar

 

 

Foto: 1. DPCM

 

 Autor: Zlatko Pinter

 

 

 

UCM

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 680 gostiju i nema članova online

A- A A+
Srbija će ove godine morati priznati Kosovo?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Nove objave

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com