Open menu
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

KULTURA

SATIRA
Urota značajnijih razmjera s ciljem da se Lovrinovića i Klancirku omete u borbi za demokraciju, narodna prava, građanske slobode i slobodu govora i izražavanja
Dramatična ispovijest Ivana Lovrinovića: Evo zašto su Kinezi došli u Hrvatsku!
 
Ivan Lovrinović

 

 

Kultura: SATIRA

 

 

 

 

FB objave poznatih (od Ivice Todorića preko Zdravka Mamića, Jelene Veljače i Dalije Orešković do Gordana Marasa, Nenada Stazića, Kreše Beljaka, Nives Celzijus, Đurđice Klancir i brojnih drugih vedeta naše javne scene) pravi su hit već mjesecima.

 

Nerijetko udarne informativne emisije naših TV kuća (i to ne lokalnih, nego i onih s nacionalnom frekvencijom) počinju upravo citiranjem takvih štiva, što kako se čini, publiku toliko uzbuđuje da je toga sve više i više. I onda nije nikakvo čudo da se takvih "senzacija" hvataju i neki portali koji su čini se sretni i zadovoljni kad netko otvori stranicu i klikne zbog naslova koji (istini za volju) nema nikakve veze sa sadržajem teksta.

...

Evo živog primjera.

Neću navoditi koji je portal ovo objavio, ali lijepo Vas molim, pogledajte, pročitajte i recite kakve veze ima ovo što piše u objavi Lovrinovića s bilo kakvom senzacijom, pogotovu s "tajnom" što ju je on "otkrio" a vezano za posjet Kineza Hrvatskoj.

Evo preslike onoga što je objavljeno na spomenutom fb profilu:

 

Ivan Lovrinović

Jučer u 01:11 · 

NE MOŽEŠ U SABOR

Negdje oko 9.30 zaustavljen sam kod kule Lotrščak na putu u Sabor. Policijska brklja okružena policajcima postavljen je za osiguranje kineskog premijera Keqianga. (vidi selfie)

Predstavio sam se i zamolio da me puste u moj drugi dom - Sabor. Zapovjednik me je i prepoznao, ali je rekao da ne mogu proći. Bio sam ne samo iznenađen, već i zgrožen jer premijer NR Kine je upravo dolazio u Vladu a potom u Sabor gdje radim i gdje sam izabran biti zajedno sa drugima.
Da sam došao kao građanin baš u to vrijeme obilaziti Gornji grad i sam bih sačekao ili odustao i došao drugi put.

Prije otprilike mjesec i pol dana bio sam u Donjoj Lomnici na prosvjedu građana protiv izgradnje asfaltne baze u samom mjestu koja prijeti opasno njihovom zdravlju. Na kraju mirnog prosvjeda policajac me legitimirao. Nedugo nakon toga policajac je došao u redakciju legitimirati novinarku Klancir.

Kao što je policiji mjesto tamo gdje sam zaustavljen prema Saboru tako je i nama zastupnicima mjesto u Saboru.

Ne znam jesu li zaustavljeni pojedini zastupnici vladajuće koalicije!?

Možda nije ni trebalo jer oni dolaze petkom u podne samo dizati ruke...

 (Izvor: https://www.facebook.com/Prof.IvanLovrinovic/photos/a.943029865759257/2349277925134437/?type=3&theater)

 

Dakle, saborski zastupnik Lovrinović se htio samo malo pohvaliti koliko je savjestan, vrijedan, čestit i pošten - do te mjere da Sabor shvaća kao vlastiti dom (nije šala mala) i onda, nažalost, kad on zapuca kako bi što prije stigao u taj svoj "dom" (jer treba delati, kaj ne?), eto ti Kineza i ovih naših nasrtljivih policajaca (u koaliciji s njima) koji mu ne daju proć'!

Sramota neviđena!

Zamislite, policajac ga je čak i prepoznao (a tko ne bi) i unatoč tomu nije ga pustio!

Zamislite!

- sadržaj se nastavlja -

 

 Drugi upravo čitaju...
 

 

Ali naš hrabri borac za narodnu pravicu, naš tribun, takoreći Gubec novog doba, uspio je zavarati policiju, SOA-u, MSS i sve ostale domaće i kineske agente i kao corpus delicti svojih stradanja na povijesnom mjestu (Trgu svetog Marka) u vlastitom mobilnom uređaju (kojega je privremeno progutao) prokrijumčariti selfi! Pogledajte molim vas na fotki gore, koja je to ljepota, elegancija, inteligencija, mudrost i pronicljivost u pogledu, pa macho držanje, a bogme i hrabrost i odlučnost da se dobije bitka protiv međunarodne urote! Takvo što mogu samo odabrani!

Bravo Ivane!

Neka hrvatski narod i građani ove zemlje vide što se sve radi s onima koji su izabrani njihovom voljom i kakvim trnovitim putem hode narodni tribuni u borbi za njihovo dobro!

I kako bi sve dobilo na dramatici, tu se Ivo (Lovrinović) posluži metaforom patnje naše "Ivane Orleanske" (Đurđice Klancir) koju su onako brutalno, sadistički, užasno, surovo, monstruozno, opako (etc, etc) legitimirali - i to (pazite sad ovo!) usred njezine rođene redakcije (koju ona isto tako smatra svojim domom kao i Lovrinović Sabor), a spomenuti teroristički čin legitimiranja "Ivane Orleanske" uslijedio je nakon što su njega (Lovrinovića) prethodno legitimirali u Donjoj Lomnici "na prosvjedu građana protiv izgradnje asfaltne baze u samom mjestu koja prijeti opasno njihovom zdravlju".

Aha, to je to.

I kakve veze ovaj nevješti i diletantski pokušaj samopromocije Ivana Lovrinovića putem vlastitog fb profila ima s Kinezima i njihovim dolaskom u Hrvatsku?

Ma sve mi se čini da je u pitanju neka urota značajnijih razmjera s ciljem da se njega i Klancirku omete u borbi za demokraciju, narodna prava, građanske slobode i slobodu govora i izražavanja.

Mora da je to. A što bi drugo bilo? Samo, Lovrinović je isuviše samozatajan da bi takvo što priznao, znam ga ja!

 

Jer, u Kini odavno znaju za njih, pa nije čudo da su svoj posjet tempirali upravo u vrijeme kad se naš Ivo (domovine sin) pokušao probiti do svoga "doma" na Markovu trgu.

Možete zamisliti što bi im hrvatski policajci i Kinezi tek radili da je s njime bila i Klancirka!

Brrrrrrrrrrrr… Ne smijem ni pomisliti!

 

 

 

 

Foto: 1. DPCM

 

 Autor: Zlatko Pinter

 

 

Stavovi izraženi u ovom članku su autorovi i ne odražavaju nužno uredničku politiku Domoljubnog portala CM. 

 

 

 

Satira

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 370 gostiju i nema članova online

A- A A+
Srbija će ove godine morati priznati Kosovo?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Nove objave

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com