Open menu

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

 PRESS

KOMENTAR
Tko servira laži na briselsku adresu?
LJUTU TRAVU NA LJUTU RANU!
 
Marko Perković Thompson

 

 

Piše: Dida

 

Da čovjek pukne napola od srama što je i on dio te „moralne“ Europske „zajednice naroda“

 

Kriza morala prati evoluciju čovjeka i društvene zajednice od nastanka do danas. Od toga nije izuzeta ni „njihova“ Europska „zajednica“ naroda u koju smo mi kao narod hrvatski, kao institucija i pravna tvorevina nedavno kročili.

 

Rekli bi, onako pravno i papirnato jesmo. No što je u stvarnosti?? Europsku zajednicu svakodnevno oslikava kriza morala, kriza ulazaka i izlazaka, kriza pravnih regula, kriza sloboda i na kraju, kriza elementarnog prava čovjeka, prava na rad.

...

Da, to je ta „njihova“ Europska „zajednica“ naroda koja se ponaša totalno altruistički, ali iz vidljivog i doživljenog ne prema svima, već ponajviše i isključivo prema Hrvatima. Dokazano je to u više primjera.

Piranski zaljev, pravo na proglašenje gospodarskog pojasa na našem moru, arbitraža oko granice sa Slovenijom i na kraju zabrana koncerta našeg pjevača Marka Perkovića Thompsona.

 

No, ne bih ja bio ja da ne postavim pitanje tko je napravio scenarij da službenici Europske unije predlože takav altruistički stav slovenskoj Vladi, da nešto što nema nikakvih rizika proglase najvećim rizikom dana, mjeseca i godine. Stoga i pišem pitanje.

Tko je taj koji je servirao dovoljno laži i dezinformacija na briselsku adresu da Marko Perković Thompson svako malo dobije zabranu rada od Švicarske, Austrije i sada Slovenije?

 

Udba, dragi moji čitatelji, Udba i to ona balkanska, jugoslavenska, koja svoj teritorij djelovanja unatoč ratovima i podjelama na novonastale državne teritorije nikada nije izgubila. To su servirali sinovi očeva yuskojevaca, kosovaca i udbaša koji su nekada sjedili u raznoraznim službama za razvoj državnih firmi i koji su sjedili u foteljama savjetnika generalnih direktora.

Upravo u toj činjenici treba tražiti najveći civilizacijski paradoks i uzrok krizi morala suvremenog svijeta. Naime, režimi koje su u doba raznoraznih jugoslavija, Hladnog rata i bipolarne podjele svijeta bile simboli i metafore Velikog Brata, Carstva Zloga i Komunističkog pakla sada se javljaju kao tranzitne zaštitnice čovjeka, predvodnici kolona za prava ljudskih sloboda i kao zaštitnice od Marka Perkovića Thompsona i njegovog, po njima, fašizma.

Da čovjek pukne na pola od srama što je i on dio te „moralne“ Europske „zajednice naroda“, bez obzira koliko bio protiv te zajednice i protiv takvog „morala“.

 

Netko je napisao, a ja ću ponoviti: “Današnji moral nije ništa drugo nego javni štit najvećim varalicama i razvratnicima“.

 

Pozdrav od autora.

 Foto: UCM

Komentar - Dida

 

 

 

 

Autor: Dida 

 

Dida

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 288 gostiju i nema članova online

A- A A+
Srbija će ove godine morati priznati Kosovo?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Nove objave

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com