Open menu

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

 PRESS

KOMENTAR
'Pamet šuti, budale govore a fukare se bogate'
MORALIZATORSKI PARAZITI S VJETROM U KOSI
 
Stanković

 

 

Piše: Željko Galović - Dida

 

 

Dogodilo se i to! Da, došlo je i to vrijeme, vrijeme po Andriću, kada pamet šuti, budale govore a fukare se bogate.

 

Tako je i medijski prostor progovorio o mržnji. Progovorio o onom što on, taj isti medijski prostor svojim više svjesnim nego nesvjesnim radnjama i postupcima „hrani“ narod bez ikakve svijesti da su oni najveći izvor mržnje.

...

Tako se dogodila i emisija „Nedjeljom u dva“ i moraliziranje Ace Stankovića na temu medijske mržnje.

 

Kao prvo, trebalo bi upitati odgovorne na HTV koliko je Stanković platio vrijeme za osobno reklamiranje u programskoj shemi u kojoj nisu planirane reklame!?!? Mislim da je po HTV-ovoj tarifi oglašavanja, Stanković bacio u vjetar preko sto tisuća kuna. Koliko bi to bilo dnevnica za stvarni „Vjetar u kosi“?? Stigao bi i do Leskovca rodnog grada ćaće mu Dobroslava i pokazao nam okom kamere u kojoj je kafani najbolji leskovački voz. Pronašao bi on sto puta bolji od onog iz restorana u Zagrebu imena „Magazinska klet“. Ništa čudno jer to mu je i misija emisije.

 

Potom bi trebalo upitati stepenicu više odgovorne zašto dozvoljava/ju u javnom prostoru objaviti osobni obračun Stankovića sa osobom „x“ pod krinkom stop, "Zaustavite mržnju u medijima"!!?

Evidentno je da je Stanković podizanjem plakata "Zaustavite mržnju u medijima" apelirao, odnosno monolog u pozadini plakata, adresirao na jednu osobu, koju iz samo njemu znanih razloga nije imao muda prozvati imenom i prezimenom.

Zna Acko da u svakoj debati sa osobom „x“ gubi jer protiv istine se ne može. Može, ali na kratke staze.

 

Stoga je jednostavnije  iznuđivanjem emocionalne reakcije svoje ekipe počevši od „Maje iz sjene“, Radničke fronte, Kulturnjaci 2016, „Montažstroja“ i sličnih osuditi sve Hrvate „prikopčane“ na društvene mreže i komentare na portalima pa tako i osobu“x“.

 

Koliko je to štetno za društvo da pod krinkom rješavanja društvenim anomalija radiš na svojoj vlastitoj samopromociji davno su napisali poznati filozofi ljudi od znanja i pisane riječi. Kao posljedica takvog ponašanja odnosno podređivanja univerzalnog moralnog  sitnim osobnim interesima proizlazi čisto zlo, nepatvoreno.

Kako smo nedavno imali za vidjeti i čitati moralizatora Šimlešu, danas izgubljenog u svojim moraliziranjima, slijedeći korak Stankovića na tragu kolege  je da nam otkrije  intimu svog doma. Samo uvjerenja sam da je za razliku od Bruneka stan Ace i njegove obitelji besprijekorno uredan i čist.

Voli Aco disciplinu kičme, metle, usisivača i krpe. Pokazao je on disciplinu vođenjem emisije „Nedjeljom u dva“ u kojoj svojim pitanjima ogoli do srži svaku dilemu, bila ona političke, medijske ili neke treće naravi.

 

Uglavnom uvijek na kraju iskamči od gostiju zaključak da je država Hrvatska ustaška tvorevina, da su branitelji paraziti, da je Domovinski rat seosko-građanski, da je domoljublje posljednje utočište hulja, da Mesić nije ukrao čekove australskih Hrvata, da drogeraš Babić nije dužan platiti porez državi, da su ustaše skoro ubile Sašu Lekovića, da su homofobi pokušali ugušiti party na Črnomercu, da je istarski pasoš legalni dokument i da je jedina dobra strana Hrvatske njena ustaška kuna.

 

Potom krene s vjetrom u kosi pravac Leskovca.

  

 

Pozdrav od autora!

 Foto: DPCM/story.hr

Komentar - Dida

 

 

 

 

Autor: Željko Galović - Dida

 

 Stavovi izraženi u ovom članku su autorovi i ne odražavaju nužno uredničku politiku Domoljubnog portala CM.

 

Ovaj materijal sufinanciran je sredstvima Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija. 

 

Dida

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 249 gostiju i nema članova online

A- A A+
Srbija će ove godine morati priznati Kosovo?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Nove objave

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com