Open menu
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
PRESS

SPORT

Tin se na međunarodnu scenu vratio u velikom stilu
Pariz: Zlatni hrvatski gimnastičar Tin Srbić!
 
Tin Srbić
 

PRESS:  Sport

 

 

GIMNASTIKA

 

Ponajbolji hrvatski gimnastičar Tin Srbić na međunarodnu se scenu vratio u velikom stilu. U današnjem finalu Svjetskog kupa u Parizu Tin je u potpunosti deklasirao konkurenciju te s visokih 14.900 bodova osvojio zlatnu medalju.

 

Bivšem svjetskom prvaku te aktualnom europskom viceprvaku na preči ovo je natjecanje prvo nakon svibanjskog Svjetskog kupa u Osijeku, a ova zlatna medalja prva je takvoga sjaja nakon ožujka i Dohe.

...

Pariško zlato šesta je najsjajnija medalja sa Svjetskih kupova, a više od same medalje zlatnoga sjaja vrijedi činjenica kako je Tin osvojio vrijedne bodove u borbi za odlazak na Olimpijske igre u Tokiju te odradio sjajnu pripremu za Svjetsko prvenstvo u Stuttgartu.

"Evo završilo je i ovo natjecanje u Parizu. Bilo mi je jako teško jer su kvalifikacije i finale unutar 24 sata pa su ruke jako teške, ali dogovor s trenerom je bio da idem najjaču vježbu bez obzira na sve, i to sam i napravio. Imao sam malu grešku jer nisam uspio povezati sva četiri elementa leta, stoga je početna ocjena bila 6.3, a ne 6.5.

Sve u svemu, jako sam zadovoljan odrađenim i spreman sam za Svjetsko! A sad napokon mogu i na pravu večeru i na najbolji burger koji sam ikad jeo, što je još jedan od razloga zbog kojih volim doći u Pariz", izjaivo je nakon finala zadovoljan i vidno dobro raspoložen Tin.

Drugo mjesto u finalu preče zauzeo je Rus Sergei Eltcov (14.700), dok je treći bio Chia-Hung Tang iz Kineskog Tajpeha s ocjenom 14.550.

Već sljedećeg tjedna naše reprezentativce očekuje nova postaja Svjetskog kupa - ona u portugalskom Guimaraesu. Ondje će ponovno nastupiti Matija Baron i Renato Prpić, kao i Aurel Benović, dok će kod djevojaka put Portugala Ana Đerek, Tijana Tkalčec i Petra Furač. Tin Srbić nakon osvojenog se zlata vraća u Zagreb, a njegov sljedeći izazov Svjetsko je prvenstvo u Stuttgartu koje počinje 4. listopada.

 

 Drugi upravo čitaju...
 

 

 

PRESS - UCM

Foto: 1. Hrvatski gimnastički savez

 

 

 

Priredio: Mario Mehaković

Izvor: N1

 

 Ovaj materijal sufinanciran je sredstvima Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija.

 

 

Sport

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 497 gostiju i nema članova online

A- A A+
Srbija će ove godine morati priznati Kosovo?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Nove objave

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com