Open menu
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

KULTURA
MOZAIK

Poziv je otvoren do 14. travnja

 
MHB
 

 

KULTURA: Mozaik

 

 

 

Ministarstvo hrvatskih branitelja objavilo je javni poziv za sufinanciranje projektnih prijedloga produkcije i postprodukcije audiovizualnih djela o Domovinskom ratu, koji je otvoren do 14. travnja.

 

Natječaj se objavljuje s ciljem očuvanja digniteta i promicanja vrijednosti Domovinskog rata kroz poticanje stvaranja audiovizualnih djela o Domovinskom ratu, podizanje njihove kvalitete  i dostupnost javnosti, ističe se u najavi Hrvatskog audiovizualnog centra.

...

Zahtjev za sufinanciranje mogu podnijeti pravne osobe i obrti registrirani za proizvodnju audiovizualnih djela i upisani u odgovarajući registar u Republici Hrvatskoj ili drugoj članici EU te nezavisni producenti, zajednički s redateljima, sa scenarijem za koji su stekli autorska prava ili potpisali opciju s autorom, u svrhu snimanja audiovizualnog djela.

Kako se dodaje, neće biti razmatrane prijave redatelja i producenata/ica koji nisu ispunili obveze s osnova javnih davanja, kao niti prijave poduzetnika u blokadi, stečaju ili likvidaciji. Neće biti razmatrane prijave samostalnih umjetnika i samostalnih filmskih djelatnika.

Detaljni uvjeti prijave dostupni su na web stranicama Ministarstva hrvatskih branitelja.

 

Priredio: Mario Mehaković

Izvor: Hina

 

Mozaik

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 759 gostiju i nema članova online

A- A A+
Srbija će ove godine morati priznati Kosovo?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Nove objave

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com