Open menu

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

PRESS
Branitelji

7. lipnja 2021. u 18:00 sati - pridružite se razgovoru

 
Ivica Šafarić
 

 

PRESS

 

 

TV kanal Online LIVE TV Croatia emitira 7.6.2021. u 18:00 sati emisiju "Što za mene znači - branitelj" u kojoj će ugostiti veterana Domovinskog rata pukovnika u mirovini Ivicu Šafarića Ninju, predsjednika URVDR "Crne mambe". Emisiju možete pratiti na https://www.facebook.com/onlinelivetvcroatia.

 

Pridružite se razgovoru s čovjekom o kojem se priča s velikim poštovanjem, časnikom u mirovini, dragovoljcem Domovinskog rata i junakom iz Podravine koji za sebe to ne voli reći, predsjednikom Udruge Crne mambe, Ivicom Šafarićem za kojeg kažu da nije od puno riječi, no njegova djela i u poslijeratnom razdoblju govore više i od samih riječi.

...

O projektima radne terapije Udruge Crne Mambe, njihovoj solidarnosti kada su uz socijalno ugrožene, kada im osiguravaju drva za ogrjev, renoviraju kuće, kada kontinuirano od 29.12. prošle godine pa do danas pomažu na Banovini koju je pogodio katastrofalan potres.

O projektu „Edukacija mladih - da se ne zaboravi“, „Umjetnošću i ljepotom protiv predrasuda“ gdje su okupili preko 50 likovnih akademskih umjetnika, snimanju filmova, pisanju knjiga, obilježavanju obljetnica… o prošlosti kao zalogu budućnosti i sadašnjosti.

 

Priredio: Mario Mehaković

Izvor: DPCM/Online LIVE TV Croatia

 

 

Ovaj materijal sufinanciran je sredstvima Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija.

 

UCM

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 337 gostiju i nema članova online

A- A A+
Srbija će ove godine morati priznati Kosovo?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Nove objave

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com